En ucuz sıfır araba! Fiat 531 Bin TL'den satışa başladı!

Türkiye’nin en ucuz sıfır arabası hamlesi Fiat’tan geldi. Fiat firması profesyonel araçlar arasında yer alan ama günlük kullanıma da uygun olan Fiat Fiorino modelini cazip bir fiyatla satışa sundu.
En ucuz sıfır araba! Fiat 531 Bin TL'den satışa başladı!

Türkiye için sıfır kilometre otomobil piyasasında oldukça hareketli günler yaşanıyor. Zam üstüne zam gelince araç fiyatları oldukça yükseldi. Yükselen bu fiyatlar karşısında bütçeleri biraz kısıtlı olanlar sıfır kilometre araç alma şanslarını kaybettiler. Ortalama seviyede sıfır kilometre otomobil için 1 Milyon TL civarında ödeme yapılması gerekiyor. Bunun neredeyse yarı fiyatına Fiat tarafından alternatif sıfır kilometre araç satışı yapılmaya başlandı.

HEM İŞ HEM AİLE ARABASI!

Sıfır kilometre araç almak isteyenlerin ana odakları var olan ihtiyaçlarının karşılanması oluyor. Bu ihtiyaçların karşılanabilmesi için alternatif seçenekler tercih edilebiliyor. Fiat Fiorino da bu süreçte çok önemli bir alternatif haline geldi. Türkiye’de üretilen Fiat Fiorino hem iş aracı olarak kullanılabiliyor hem de tam bir aile arabası olabilir. Bundan dolayı bu modele yoğun bir ilgi gösterilmeye başlandığı bildirildi.

FİYATI EN UCUZ ARABA

Sıfır kilometre arabaların fiyat listeleri incelendiğinde Fiat Fiorino fiyatı açısından da dikkat çekiyor. Fiat Fiorino için firmanın talep ettiği en düşük fiyat 531.900 TL olarak açıklandı. Bu fiyat ile şu anda herhangi bir sıfır kilometre otomobil sahibi olmanın imkanı bulunmuyor. Bütçeleri kısıtlı olan vatandaşlar için Fiat Fiorino tam bir biçilmiş kaftan oluyor. Ucuz fiyata araba ihtiyaçlarını karşılayan vatandaşlar çok kazançlı bir işlem yapmış oluyorlar.

FİAT FİORİNO FİYATLARI NE KADAR?

Fiat Fiorino fiyatları incelendiğinde donanım seviyelerine göre fiyatlarla karşılaşılıyor. Fiat Fiorino’nun Cargo donanımında fiyatlar 531.900 TL’den başlarken Combi donanımında ise başlangıç fiyatı 539.900 TL olarak açıklandı. Donanım seçeneklerine göre fiyatlar 655.900 TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu fiyatlar kampanyalı fiyatlar olurken Fiat firması bir miktar da indirim uyguluyor.